Vila Anapa, Ruska Federacija

VILA, ANAPA, RUSKA FEDERACIJA

OPIS PROJEKTA
Autorsko rešenje ove raskošne rezidencije je realizovan 2008-me godine u saradnji sa projektantskim biroom Artekon iz Beograda. Situirana je pored grada Anape sa pogledom na Crno more.

Projekat enterijera je klasičnom duhu arhitekture objekta, obogaćenom specifičnim detaljima arhitekture nastale u primorskom pojasu.

Read more
Vila Agalarov Estate, Moskva

VILA U KOMPLEKSU „AGALAROV ESTATE“, MOSKVA, RUSIJA

OPIS PROJEKTA
Autorski projekat vile je plod kooperacije sa firmom Artekon iz Beograda. Vila je smeštena na izvanrednu lokaciju sa pogledom na jezero u okviru kompleksa ’Agalarov Estate’, u rezidencijalnom delu šire zone Moskve, tačnije, u Istrinskom rejonu. Izgradnja je završena 2015-te godine.

Enterijerski stil objedinjava, kroz eklektičnu formu, više stilova: neoklasičan i art deco uz savremene elemente, kako bi zone i prostorije u okviru ove raskošne vile bile vizuelno raznovrsne, atraktivne i posedovale jedinstven karakter koji odgovara nameni.

Read more
Sanatorijum Soči, Soči, Rusija

SANATORIJUM SOČI, SOČI, RUSIJA

OPIS PROJEKTA
Projekat rekonstrukcije i dogradnje sanatorijuma je realizovan uz autorsku saradnju sa arhitektonskim timom biroa Artekon iz Beograda.

Kompleks sanatorijuma je završen 2012-te godine.

Rešenja enterijera su u saglasnosti sa neoklasičnim stilom arhitekture kompleksa.

Read more
Rehabilitacioni centar Maslovo, Moskovska oblast, Rusija

REHABILITACIONI CENTAR „MASLOVO“, MOSKOVSKA OBLAST, RUSIJA

OPIS PROJEKTA
Autorski projekat kompleksa nastao je kao plod kooperacije sa biroom Artekon iz Beograda 2012-te godine. U okviru kompleksa nalaze se vile za smeštaj gostiju, zatvoreni bazen sa spa zonom, blok sa zdravstvenim procedurama i lekarskim kabinetima, zatvorena teniska sala, klub sa restoranima i prostorima za odmor. Lokacija kompleksa je u Podmoskovlju, na periferiji Moskve.

Enterijeri su realizovani sa dominantnom upotrebom kamena i drveta, u skladu sa podnebljem lokacije i arhitektonskim stilom objekata u kompleksu.

Read more
Hotel President restoran, Moskva, Rusija

HOTEL „PREZIDENT“, MOSKVA, RUSKA FEDERACIJA

OPIS PROJEKTA
Idejno rešenje dogradnje hotela je još jedan uspešan plod partnerstva sa beogradskom projektanskom firmom Artekon 2014-te godine. Lokacija hotela se nalazi u prestižnom delu Moskve nedaleko od obale reke Moskva.

Enterijer je projektovan u eklektičnom stilu, pri čemu su korišćeni tradicionalni neoklasični elementi, elementi art deco-a, secesije i savremenog stila. Bogatstvo i udobnost enterijera su rezultat primene luksuznih materijala, dekoracije i nameštaja.

Read more